Vlooienmarkt

Vol goede hoop hebben wij gewacht op de maatregelen die vanaf 14 augustus ingaan voor de eendaagse evenementen waar ook onze vlooienmarkt onder valt.

Helaas zijn deze maatregelen van dien aard dat wij ons ook dit jaar moeten afzien van de organisatie van de vlooienmarkt.

Wij hopen dat wij volgend jaar wel weer samen met onze vrijwilligers klaar mogen staan voor een nieuwe vlooienmarkt

Namens schutterij St.-Martinus Horn

Grote overdekte en gesorteerde vlooienmarkt te Horn

Elk jaar op de eerste zondag van oktober organiseert schutterij st. Martinus Horn een overdekte en gesorteerde vlooienmarkt. Wij doen dit al sinds 1975 !
In al die tijd is deze vlooienmarkt uitgegroeid tot een begrip in Midden-Limburg en ver daarbuiten. Op  deze site kunt u onder het knopje foto’s en filmpjes een indruk krijg van voorgaande jaren.  

Er is van alles verkrijgbaar zoals tv´s, computers, cd´s, dvd´s, stereo´s, boeken, porselein, meubilair, speelgoed, keukenapparatuur, lampen, fietsen, antiek, kleding, potten en pannen en vele andere curiosa. Alles is gesorteerd naar categorie zodat u gemakkelijk vindt wat u zoekt. In de kantine kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Kortom voor elk wat wils. Een gedeelte van de  verkoop is bij opbod o.l.v. de U allen welbekende veilingmeester dhr. Arno Walraven. 

Deze vlooienmarkt wordt altijd gehouden in de groen-gele tent bij het schutterslokaal “Aan de Heys” Heythuyserweg 20a te Horn. (Rijksweg N279, achter wokplaza).  Aanvang verkoop om 13.00uur.