Drumband

Drumband schutterij st. Martinus Horn

Schutterij st. Martinus Horn heeft al sinds tientallen jaren een drumband zoals elke schutterij. De drumband loopt voorop in de optocht en is één van de paradepaardjes van de schutterij. Van ver hoor je de schutterij al aan komen door de drumband.

De drumband van onze schutterij is een leuke groep mensen van zeer verschillende leeftijden. Dit maakt het interessant en gezellig.

Een misverstand buiten de schutterij is vaak dat je óf schutter bent óf tamboer en dat je dan niet zou mogen schieten. Dat is niet waar. Elk lid van de drumband kan gewoon meeschieten op de schuttersfeesten en de oefenschietavonden op zaterdag in de zomerperiode.

Kun je nog niet zo goed trommelen dan is dat geen enkel probleem.
Wij hebben een eigen interne GRATIS opleiding en indien nodig ook een GRATIS opleiding i.s.m. Myouthic.

Het lidmaatschap van de schutterij tot 16 jaar is gratis en 16- en 17 jarigen betalen slechts een kwart van het lidmaatschapsgeld dat al sinds 2000 hetzelfde bedrag is. Vervoer van en naar de schuttersfeesten is ook gratis.

DRUMBAND 2012

Uitreden drumband Oud Limburgs Schuttersfeest 2012

Lijkt het je dus leuk om te trommelen en misschien ook mee te schieten bij de schutterij? Kom dan bij de drumband van schutterij st. Martinus Horn.

Heb je interesse, kom dan geheel vrijblijvend eens langs op maandagavond in het schutterslokaal (Heythuyserweg 20a; achter wokplaza) rond de klok van 20.00 uur.

Maar misschien wil je eerst meer informatie.
Neem dan HIER contact met ons op

Uiteraard kun je ook eerst aan aantal keer komen kijken daarna besluiten wat je doet.

Een goede indruk van onze activiteiten krijg je door te kijken op onze site onder foto’s  (OLS) en bij filmpjes (OLS opgaan).
Ook onder de button lid worden vind je nog meer informatie.

Mogen we je binnenkort eens ontmoeten?